single-image

„AlaAntkowe BLW. Rośniemy” Joanna Anger, Anna Piszczek

Aleksandra Klimek

„AlaAntkowe BLW. Rośniemy” to najnowsza, trzecia już książka kucharska Joanny Anger i Anny Piszczek. Dwie pierwsze szybko trafiły na listy bestsellerów.

Najnowsza pozycja skierowana jest do nieco starszych dzieci, jednak przepisy w niej zawarte z pewnością przypadną do gustu całym rodzinom. Książkę tę warto polecić rodzicom cierpiącym na nieustanny brak czasu. Dzięki niej przygotujemy szybkie, smaczne a przede wszystkim zdrowe posiłki. Przepisy nie są skomplikowane, co zachęca do wspólnego gotowania z młodszymi członkami rodziny. Podobnie jak w poprzednich książkach znajdziemy tu inspiracje na śniadania, obiady, kolacje, a także przekąski i desery. Muffinki bananowo-jaglane, złociste placki owsiane z kurkumą czy warzywne kotlety z ciecierzycą z pewnością zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane podniebienie. Książka jest przejrzysta, zawiera szczegółowe opisy oraz piękne fotografie.

Recenzję napisała Monika Górka. Dziękujemy!

Zobacz również

# Ku przestrodze
close slider
Slider